Aanbevelingen voor de StressOntknoping op LinkedIn

 

Abey Jaarsma
Eigenaar van Eetlust Catering

“Paul Loomans kenmerkt zich als coach door zijn toewijding, authenticiteit en persoonlijke betrokkenheid. Zijn methode De Stressontknoping is vernieuwend, praktisch en toegankelijk. Paul heeft een feilloos ontwikkeld empathisch vermogen. Hierdoor lukt het hem steeds weer concrete adviezen aan te reiken die specifiek passen bij jou als persoon. De sessies met Paul hebben mijn leven verrijkt en verdieping gegeven.” 

Jaap Hak
Bedrijfsarts bij het ROC Kop van Noord-Holland

“Ik heb de cursus de stressontknoping met toenemend enthousiasme en verwondering gevolgd. Breed en diepgaand en dat toch in maar 7 avonden! Niet alleen het oplossen van stress, maar ook zorgen dat je het voorkomt! Ik kan iedereen deze cursus van harte aanbevelen! 

Bernie Deekens
Producer, coordinator, projectmanager kunst en cultuur projecten

“De cursus StressOntknoping heeft me erg geholpen om patronen te zien en vooral hoe die te leren ontwarren van binnenuit! Het is een mix van praktische kennis opdoen gecombineerd met inzichten in je gevoeligheden en gedragingen die je jezelf hebt aangeleerd. Het is intensief en heel waardevol als je iets wilt veranderen. Ook als je al meerdere cursussen of anderszins hebt geprobeerd dan toch ook deze cursus Stressontknoping gaan doen. 

Helena Klok
Marketing Director bij TNS NIPO

“3 jaar geleden, op zoek naar 'iets met mindfullnes', kwam ik bij Paul terecht. Sindsdien ben ik fan van zijn programma, dat o.a. gericht is op het leren herkennen en beheersen van emoties. Zijn aanpak blijkt zeer waardevol in zowel prive- als werksituaties. Sinds de eerste curus doe ik jaarlijks een verdiepingstraining. Dit jaar communicatie en assertiviteit. Ook nu weer waardevol. Nieuwe inzichten.opgedaan en direct toegepast met positief resultaat.” 

Gertjan Mulder
Business | Creativity | Brands | Media | People | Change

“In 2012 leidde Paul bij de BOS verschillende interne trainingen op het gebied van communicatie, samenwerking en productiviteit.
Niet door het aanleren van 'weer een nieuwe set aan vaardigheden' maar door improductief gedrag bloot te leggen en te transformeren tot duurzame mentaliteit- en gedragsverandering. En dat doet Paul ook nog eens op een uiterst persoonlijke, humorvolle en betrokken wijze.
Een training dus die je nog lang bijblijft!” 

May Schoeber
Burnoutspecialist - begeleiding bij burnout, stressmanagement, loopbaanvragen.

“De StressOntknoping is een heldere, betaalbare cursus die een goed inzicht biedt in de eigen stressfactoren en praktische en zeer bruikbare handvaten om met stress om te gaan. Paul heeft een heel eigen methodiek en stijl ontwikkeld en hij heeft een gedegen inzicht in deze materie. Hij geeft de mogelijkheden meer rust en ontspanning in je leven te brengen en het vertrouwen dat je wensen op dit vlak haalbaar zijn.”

Jakob de Vries
Leerkracht aan de Kunstmagneetschool De Notenkraker

“Werken met Paul gaf me een groot gevoel van voldoening. Zijn rustige uistraling en manier van lesgeven en trainen heb ik ervaren als een warme deken. Dit (of een ander aspect van de training) ga ik zeker nog eens doen.” 

Marleen Hermens 
Wetenschappelijk medewerker bij het Trimbos-instituut

“Een aanrader, de cursus Stressontknoping. Van Paul leerde ik heel concreet hoe je stress in het gewone leven kan voorkomen, maar ook hoe je omgaat met bijvoorbeeld je eigen allergieën/gevoeligheden. Zijn benadering vond ik vernieuwend en maken me nieuwsgierig naar zijn trainingen.“ 

Hetty Van Leur
Teamleider P&O Beleid en Informatie bij de Ned. Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

“Op een onlangs gehouden EZ-brede dag voor Ondersteuners heb ik de workshop TijdSurfen gevolgd bij Paul. Tijdens deze workshop heeft Paul mij en ons een aantal inzichten gegeven: de z.g. 7 Aanwijzingen. Deze helpen mij nu nog bij het (beter) omgaan met druk en stress in het dagelijks leven. Ik kan Paul van harte aanbevelen, door zijn rustige en ook humorvolle presentatie en begeleiding.” 

Angela Pfaff
Docent pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht

“De bachelor studenten en de docenten van de minor "Flow!" van de Hogeschool Utrecht waren enthousiast over de boeiende, informatieve en zeer persoonlijke lezing over Tijdsurfen. We gaan hier meteen mee aan de slag, zeer toepasbaar!” 

Wilma van Opstal
Eigenaar Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

“We kijken allemaal terug op een fantastisch weekend met Paul vorige week. Alles is verlopen zoals we verwacht en gehoopt hadden.
Paul heeft ons geweldig verrast met een boeiende lezing. We hebben er heel veel positieve reacties over gehad. Hij heeft mensen echt weten te raken. Ook het feit dat hij de hele zaal stil kreeg voor een korte meditatie vonden we heel indrukwekkend. Nee, we hebben geen verbeterpuntjes. Paul was gewoon zichzelf, paste zich aan het grote gezelschap aan en dat was goed.” 

Ingrid Depyper
Teammanager HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam

“Paul inspireerde mij via zijn de training "de stress-ontknoping" om op een andere manier te kijken naar mijn stressbronnen en ze ook daadwerkelijk aan te pakken. Een verhelderende en waardevolle ervaring die ik anderen die soms worstelen met stress ook kan aanraden.” 

Sylvia Duijm
Eigenaar van Sylvia Duijm master of passion

“I have worked with Paul several times. I have followed his training and also had several individual sessions. I discovered my patterns how I create my own stress. In the training he will show you different ways in how you create your stress and how you can reduce it in simpel pratical steps. Also the emotional part how you deal with situations is interesting in the sense of stress. Your past and family patterns are also part of the coaching. I can better express my self in what I really want and feel more happy. As a present I have given my two adult daughters a training and individual sessions with Paul. They both are very glad with it, they are more happy with theme selves and also in their relations. So make an appointment with Paul and it will give you more space in your mind and body and you know better how to reduce your stress and therefore more succesfull and happier!”.